Gå til AutoDin.dk
   

Værksteder -» Udland

Find værksteder i nærmeste udland her. Der kan være gode penge at spare hvis man kigger sig godt omkring.
1 AutoConnection

AutoConnection

AutoConnection er en dansk / tysk servicevirksomhed, der formidler bileftersyn, bilreparationer og -reservedele m.v. mellem danske kunder og autoværksteder i Flensborg.
Ved at benytte et tysk værksted - autoriseret som uautoriseret - sparer du 20-60% i forhold til danske priser og får samtidig samme høje kvalitet og service som i Danmark.
Din fabriksgaranti dækker selvfølgelig stadig, da vores tyske samarbejdspartnere overholder alle EU regler samt u.
2 Bilreparation i Polen

Bilreparation i Polen

Vi er et dansk ejet firma, der siden 2003 har hjulpet 20-30 danskere om måneden med at få repareret deres bil billigt i Polen.
Vi har vores egne ansatte, men har også udvalgt og oplært nogle af de bedste værksteder i Szczecin (Stettin).
Som de eneste i Polen har vi fået danske mekanikere til at undervise værkstederne og vi har købt en del udstyr i Danmark..
3 DAXPO - Kvalitetsværksteder i Polen

DAXPO - Kvalitetsværksteder i Polen

Har du en bil som trænger til en større omgang i form af rust- og pladearbejde, lakering, montering af læderinteriør eller omfattende reparationer, så kan vi anbefale dig at få bilen sat i stand på et af de værksteder i Stettin som vi samarbejder med..
4 PolenRep

PolenRep

Bil reparation polen Se her hvad PolenRep kan tilbyde indenfor bilreparationer i Polen (autolakering, autosadelmager, bilstyling, forkromning, rustbeskyttelse).
Hvert polsk autoværksted som vi samarbejder med leverer topkvalitet og færdiggørelse til tiden. Lakering Autolak i topkvalitet under perfekte forhold.
Den optimale forberedelse med dygtige og erfarne pladesmede efterfulgt af omlakering. PolenRep samarbejder også med værksteder som er specialiserede .
5 VIKINGservice.eu - Din danske service partner i Polen

VIKINGservice.eu - Din danske service partner i Polen

VIKINGservice.eu - Din danske service partner i Polen. Spar 30 - 60% i forhold til danske priser.

VIKINGservice.eu er din billigste og bedste service partner i Szczecin (PL) - Stettin (D) i forbindelse med bil eller autoreparationer i Polen, ja alle tænkelige opgaver vedr. din privatbil, firmabil, veteranbil, specialbil, varevogn, autocamper, motorcykel, knallert, scooter eller næsten hvert et transportmiddel endda sporvogne.

Vores værksteder er blandt de bedste.

Copyright © 2003-2024 AutoDin.dk.