Gå til AutoDin.dk
   

Værksteder -» Udland

PolenRep

PolenRep

Bil reparation polen Se her hvad PolenRep kan tilbyde indenfor bilreparationer i Polen (autolakering, autosadelmager, bilstyling, forkromning, rustbeskyttelse).
Hvert polsk autoværksted som vi samarbejder med leverer topkvalitet og færdiggørelse til tiden. Lakering Autolak i topkvalitet under perfekte forhold.
Den optimale forberedelse med dygtige og erfarne pladesmede efterfulgt af omlakering. PolenRep samarbejder også med værksteder som er specialiserede i renovering af veteranbiler. Som bekendt kræver den slags biler en særlig form for karosseriarbejde som foretages af erfarne autolakerer.
Overvejer du styling af bil? Måske en billakering i kamæleonfarve var en idé? Bilinteriør Vores sadelmager tilbyder den bedste kvalitet indenfor bl.a. læderkabine.
Læderindtræk med ægte autolæder eller kunstlæder, evt. med perforeret læder, kan laves i alle mulige farver og typer. Du kan også kombinere med Alcantara i din nye læderstue. Auto reparation På mekanisk arbejde og serviceeftersyn på bil, bus, lastbil og mc er der store besparelser at hente i Polen.
PolenRep mekaniker har arbejdet med biler i mange år, og de seneste år også en del biler fra Danmark.
Båd renovering Reparation af båd / yacht er også fordelagtigt at foretage i Polen. PolenRep har specialiseret os i bådhynder, båd udstyr og båd kaleche. Hynder til både kan fremstilles i alle slags materialer.
Motorcykler Alle former for reparationer og opgraderinger af MC (fx styling af MC, nyt mc sæde / mc tasker) er fordelagtige at foretage i Polen. MC lakering er også muligt.
PolenRep tilbyder også andre services, fx solfilm, fælge reparation, import af biler, parkeringssensor, undervognsbehandling, sædevarme, bilreklame, autoruder og webasto kabinevarmer.
Ombetrækning af møbler er også muligt. PolenRep tilbyder også overnatning i Stettin. http://www.polenrep.dk

Søgeord: autolakering, sadelmager, forkromning, mekanisk

Tilføjet d. 21-08-2008 22:09:04
Kategori: Værksteder » Udland
URL: http://www.polenrep.dk
Ret Link: Giv os besked om ændringer


Link kommentarer:

ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar omkring websiden: PolenRep

Dit Navn:
Validering: 9 + 9 =
Kommentar:Relaterede links:

AutoConnection


AutoConnection er en dansk / tysk servicevirksomhed, der formidler bileftersyn, bilreparationer og -reservedele m.v. mellem danske kunder og autoværkstede

AutoConnection

DAXPO - Kvalitetsværksteder i Polen


Har du en bil som trænger til en større omgang i form af rust- og pladearbejde, lakering, montering af læderinteriør eller omfattende

DAXPO - Kvalitetsværksteder i Polen

Bilreparation i Polen


Vi er et dansk ejet firma, der siden 2003 har hjulpet 20-30 danskere om måneden med at få repareret deres bil billigt i Polen.
Vi har vores egne

Bilreparation i Polen

VIKINGservice.eu - Din danske service partner i Polen


VIKINGservice.eu - Din danske service partner i Polen. Spar 30 - 60% i forhold til danske priser.

VIKINGservice.eu er din billigste og bedste service pa

VIKINGservice.eu - Din danske service partner i Polen

 

Copyright © 2003-2024 AutoDin.dk.